Keunikan pai daging kambing - Utusan Malaysia

Keunikan pai daging kambing

Pai daging kambing antara sajian unik yang boleh dicuba.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Pai merupakan sajian kegemaran pelbagai lapisan usia sama ada kanak-kanak mahupun dewasa. Antara yang sering menjadi pilihan ramai ialah pai epal, ayam dan sheperd. Bagi yang ingin mengubah selera, anda mungkin boleh mencuba hidangan pai kambing pula selepas ini. Selamat mencuba! Bahan-bahan inti 200 gram (g) daging kambing halal Australia tanpa tulang (dikisar) 1 ulas bawang putih (dicincang) ½ biji bawang Holland (dipotong dadu) ½ biji tomato (dicincang) 50 g lobak merah (dipotong kiub) 50 g kacang pis 1 tangkai rosemary 200 mililiter (ml) stok kambing 30 ml sos bulgogi…

 

Sila Log Masuk atau Langgan untuk membaca berita sepenuhnya

 

Tidak mahu terlepas? Ikuti kami di

 

BERITA BERKAITAN

Teruskan membaca

Nikmati akses tanpa had serendah RM9.90 sebulan

Sudah melanggan? Log Masuk untuk membaca berita sepenuhnya